Informatie over deze website

Het doel van de website is zoveel mogelijk informatie te bundelen over de op de hoofdpagina vermelde onderwerpen.

Sinds 15 december 2008 is deze website online.
Inmiddels zijn al verschillende uitbreidingen gerealiseerd.


- - - wij streven ernaar om deze website maandelijks bij te werken en/of uit te breiden - - -

U kunt ons daarbij helpen!

(onderaan deze pagina bevindt zich een contactformulier)

LINKS
Toen wij ons enkele jaren geleden begonnen te verdiepen in Kerkhistorische Personen bleek al snel dat er op het internet héél veel informatie voorhanden was. Alleen, deze informatie bleek versnipperd over zovéél websites. Bovendien kwamen we soms 'per ongeluk' relevante onderwerpen en / of artikelen tegen. Toen ontstond bij ons het idee om zoveel mogelijk informatie samen te brengen op één website. Zoveel mogelijk, want ook wij realiseren ons dat het onmogelijk is uiterst volledig te zijn. Dat claimen wij dan ook beslist niet! Daarom vragen wij u om ons te helpen deze website op zijn minst zo volledig mogelijk te maken.

BOEKEN
Wij hebben een begin gemaakt met het plaatsen van boeken die (ooit) zijn uitgegeven. Mogelijk hebt u boeken in de kast staan die u op onze website nog niet bent tegenkomen. Misschien wil u dan zo vriendelijk zijn ons dit te melden? Wij zullen dan zorgen dat dit boek eveneens zal worden opgenomen. Daarvoor hebben we wel alle informatie nodig zoals die standaard op onze site wordt vermeld, inclusief een goede foto van de voorkant van het boek. Wij stellen uw betrokkenheid zeer op prijs!

FOTO's
Wij zijn op heel veel plaatsen geweest om de onderwerpen waarover onze beeldpresentaties gaan zo veel mogelijk in beeld te brengen. Hierdoor beschikken wij over veel foto's. Het is onze bedoeling om een ruime collectie op deze website te plaatsen. Als u belangstelling hebt voor deze foto's neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben alle (eigen) opnamen in hoge resolutie voorhanden.

Wij hechten er aan te melden dat er op geen enkele wijze rechten kunnen worden ontleend aan deze website.
Ook garanderen wij niet dat alle informatie op deze site of via deze site geheel betrouwbaar is.
Wij stellen het op prijs als u ons informeert over door u gevonden 'ondeugdelijke' sites!


Hebt u een mening over onze website, suggesties en/of opmerkingen?   Vul dan onderstaand formulier in.   Wij reageren z.s.m.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

    Alle velden invullen a.u.b.!

Naam
Telefoon
E-mail
Uw reactie