Beeldpresentaties Kerkhistorische Personen

Onze beeldpresentaties over kerkhistorische personen genieten inmiddels een ruime bekendheid.
Op veel plaatsen vertoonden wij onze beeldpresentaties.

In 2003 kwam onze eerste beeldpresentatie tot stand: Het leven en werk van Charles Haddon Spurgeon. Al spoedig bleek dat het in een behoefte voorzag. De vele aanvragen om onze presentatie te vertonen verwonderde ons niet alleen, maar het stimuleerde ons enorm om tot een nieuwe beeldpresentatie te komen: Het leven en werk van Maarten Luther. Inmiddels hebben we ook een beeldpresentatie over het leven en werk van resp. John Bunyan, Johannes Calvijn, Ulrich Zwingl en Johannes Hus.

Onze beeldpresentaties geven een duidelijk beeld van het leven en werk van de betreffende persoon. De beeldpresentatie neemt u als het ware mee op hun levensreis. Een reis met diepte- en hoogtepunten maar dat uiteindelijk uitliep op de eer en glorie van God. Hij stond centraal in hun leven. Kortom, door de beeldpresentaties krijgt u een indruk van de grote daden Gods in hun leven.

De getoonde beelden die perfect passen bij de gesproken tekst ondersteunen het levensverhaal. De combinatie van woord en beeld boeit tot het einde toe. Bij jong en oud! Niet zelden wordt het na afloop van een presentatie zo verwoord: "indrukwekkend".

Wij vertonen onze beeldpresentaties met speciaal daarvoor aangeschafte apparatuur wat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit.

Onze beeldpresentaties zijn bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld jaarvergaderingen, openingsbijeenkomst t.b.v. het winterwerk, voor de afsluiting van catechetisch onderwijs of voor uw periodieke bijeenkomsten. Kortom, onze presentaties zijn geschikt voor een breed publiek.

> > > Bekijk ook onze fotocollages < < <


Wilt u meer informatie over onze beeldpresentaties?   Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Johan Fam. J. Kieviet, Sommelsdijk


contact
Joke

Onze beeldpresentaties zijn geschikt voor 12-jarigen en ouder!

folder


(Klik met de rechter muisknop op "Folder" en kies "Doel opslaan als..." om de folder op te slaan.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Informatie over deze website

Het doel van de website is zoveel mogelijk informatie te bundelen over de op de hoofdpagina vermelde onderwerpen.

Sinds 15 december 2008 is deze website online.
Inmiddels zijn al verschillende uitbreidingen gerealiseerd.


- - - wij streven ernaar om deze website regelmatig bij te werken en/of uit te breiden - - -

U kunt ons daarbij helpen!

(onderaan deze pagina gaat u met een knop naar een contactformulier)

LINKS
Toen wij ons enkele jaren geleden begonnen te verdiepen in Kerkhistorische Personen bleek al snel dat er op het internet héél veel informatie voorhanden was. Alleen, deze informatie bleek versnipperd over zovéél websites. Bovendien kwamen we soms 'per ongeluk' relevante onderwerpen en / of artikelen tegen. Toen ontstond bij ons het idee om zoveel mogelijk informatie samen te brengen op één website. Zoveel mogelijk, want ook wij realiseren ons dat het onmogelijk is uiterst volledig te zijn. Dat claimen wij dan ook beslist niet! Daarom vragen wij u om ons te helpen deze website op zijn minst zo volledig mogelijk te maken.

BOEKEN
Wij hebben een begin gemaakt met het plaatsen van boeken die (ooit) zijn uitgegeven. Mogelijk hebt u boeken in de kast staan die u op onze website nog niet bent tegenkomen. Misschien wil u dan zo vriendelijk zijn ons dit te melden? Wij zullen dan zorgen dat dit boek eveneens zal worden opgenomen. Daarvoor hebben we wel alle informatie nodig zoals die standaard op onze site wordt vermeld, inclusief een goede foto van de voorkant van het boek. Wij stellen uw betrokkenheid zeer op prijs!

FOTO's
Wij zijn op heel veel plaatsen geweest om de onderwerpen waarover onze beeldpresentaties gaan zo veel mogelijk in beeld te brengen. Hierdoor beschikken wij over veel foto's. Het is onze bedoeling om een ruime collectie op deze website te plaatsen. Als u belangstelling hebt voor deze foto's neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben alle (eigen) opnamen in hoge resolutie voorhanden.

Wij hechten er aan te melden dat er op geen enkele wijze rechten kunnen worden ontleend aan deze website.
Ook garanderen wij niet dat alle informatie op deze site of via deze site geheel betrouwbaar is.
Wij stellen het op prijs als u ons informeert over door u gevonden 'ondeugdelijke' sites!


Hebt u een mening over onze website, suggesties en/of opmerkingen?  

Als u op onderstaande knop drukt komt u bij het contact formulier.

info website
  Wij reageren z.s.m.


Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Loading